Една ръка самотна в нощта е.
В тъмнината на безкрайна нощ
съм сам пред листа бял.
Твоето сърце нехае.
Удавено е моето в печал.
Една ръка самотна в нощта е.
Къде е твоята?
Ще ме докосне ли?
Не зная...
© Вили Тодоров All rights reserved.