Apr 8, 2007, 7:32 PM

Една силна и истинска любов 

  Poetry
933 0 1
Една силна и истинска любов
 
- Мразя те,
                защото те обичам!
    - Обичам те,
                    когато не си до мен
        и те желая,  
                когато си далеч!  
    Защо така  
            ме привличаш?
- не зная,  
                но когато те видя,
                изтръпвам в омая.
                - Изгарям от жажда
    да те усетя,
        да се докосна
до теб.     
                        Губя ума и душата си,  
            в твоите черни,
        дълбоки  очи.
                - Пренасям се в един
красив,  
                но непознат свят.
                    Страха от чувствата
    бе заменен
    с липсата  
на думи,
                които да опишат
стихията,
        която бошува
в мен.     
- Желанието
                    се преварна в нужда -
            омразата в любов
    се прероди!  













           
      
    



        
     

  
  



© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??