Dec 25, 2014, 4:25 PM

Една стара любов 

  Poetry
313 0 0

Изчезнала,
стопила се,
като неслучен миг;
безболково,
безревностно,
като писмо без плик
прочетена,
прокъсана,
от потните ръце
на любопитни;
временно
изключена от мен.

Но ето, прояснява се.
Загърната в мъгла
я виждам -
приближава се.
Остава.
Засега.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??