Mar 12, 2008, 10:52 PM

Една Сълза 

  Poetry
929 0 4

Една сълза, изплакана в страдание;
една сълза, потънала в мълчание;
един сън-мечта;
една разпокъсана душа.

Една сълза на самодива;
една пареща роза трънлива;
една капка кръв потекла;
един живот към урвата завлекла.

Една сълза сред мъглата;
една душа, изгубена в гората;
една любов като звезда;
един полет-мечта.

Една сълза нежна и красива;
една любов и мъка дива;
един живот в изгнание;
една любов, останала в мълчание.

06.03.2002

© Страхил Събев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??