Sep 23, 2011, 12:10 AM

Еднакво 

  Poetry » Other
523 0 0

Те са влюбени!
Те се обичат -
две палитри
с различни бои...
Те любов
рисуват еднакво,
защото я виждат
с еднакви очи,
и мъка
рисуват еднакво,
защото я носят
в еднакви души...
Те се обичат
с чувство еднакво -
две палитри
с различни бои
и два пътя
рисуват еднакво,
защото имат
еднакви мечти!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??