Jan 15, 2016, 10:08 PM

...Едно любовно съобщение... 

  Poetry » Love
411 0 4

 

...Едно любовно съобщение... (...Божие поръчение...)

 

 

В очите те се гледат и в един човек се сливат...!

Блестят те вовеки, най-ярките звезди и лъчи, вече са едно поточе...!

Две халки приемат се и във безкрайност се превръщат...!

Водопади бурни се преплитат, вече са едно течение...!

 

И Бог е тук...!!!Той е въздуха който дишат, определено е...!

И Бог е тук!!!Той е зората, пладнето и залеза, въздигащи ги...

Просто Бог е тук!!!И благославя ги с духа, с едно поръчение...

Бог е тук!!!Несъмнено е как те му говорят и Той чува ги...

 

И не мога да повярвам, че те сме ние, че това е момента ни...!

Той е тук!Навсякъде го чувстваме!Как за нас ликува във възхвала...!

И идва да ни обгърне със своята прегръдка, в мига на нашата целувка...!

Тогава известява всички за съюза ни и превръща се в едно любовно съобщение...

 

И Бог е тук...!!!Той е въздуха който дишаме, определено е...!

И Бог е тук!!!Той е зората, пладнето и залеза, въздигащи ни...

Бог е тук!!!И благославя смелостта ни да живеем влюбени...!

Бог е тук!!!Несъмнено е!!!Чувства се присъствието му навсякъде!!!

 

...По-силно и по-светло отвсякога е То...

...Едно любовно съобщение...

...По-красиво от луната и по-живо от слънцето...

Сбъдва се най-безкрайната мечта!Божие поръчение...!!!

 

Водопади бурни се преплитат, вече са едно течение...!

Две души приемат се и във една безкрайност превръщат се...!

Блестят те вовеки, най-ярките звезди и лъчи, вече са едно поточе...!

В очите ние се гледаме и в един човек се сливаме...!

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Марина,че го усети !!!Така е!
  • Много силна обич...!!!
  • Благодаря, че оцени приятелю!Поздрави!

    Благодаря ти, Василе!Очите и душата и любовта в сърцето са пътят към него,въпреки че той е навсякъде...
    Поздрави!

    Благодаря ти Тони, че усещаш тези емоции!А колкото до предложението ти за музика към мой текст нямам нищо против, напротив не само имам желание, но и ще се зарадвам много наистина!Дай знак, ако намериш време.Пращам ти поздрави!
  • Поздрав! Поглед единствено в очите той отива и в душите....
Random works
: ??:??