Oct 7, 2009, 1:34 AM

Едно момиче 

  Poetry » Love
773 0 1

Едно сърце за теб тупти.

Една рана за теб кърви.

Едно момиче след тебе върви.

Една лъжа ти изрече

и пак живота й пресече,

в краката й лазиш,

но от други не се пазиш.

 

 

По-добре си върви

и нея остави.

Заради тебе я боли,

в гърба й нож заби.

Седи сега тя с кървави ръце

и сълзи се стичат по нейното,

бледо лице.

 

 

Не може тя да ти прости,

че ти й изневери

с много жени.

Все прощава и живота си забравя.

Душата си тя ти подарява и

в твойте ръце остава.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??