Nov 21, 2013, 6:25 PM

Едно "обичам те" не стига 

  Poetry » Love
489 0 1

Едно "Обичам те" не стига,
за да мога всичко да ти простя.
Едно "Обичам те" не стига
животът ни да се промени.
Едно "Обичам те" раните ми
няма да излекува. 

Казваш ми "Извинявай",
а то като кама в сърцето ми се забива.
Казваш ми "Съжалявам",
а то в ада пак ме връща.
Казваш ми "Прости",
а от него повече ме боли.

Казваш ми, че ще се промениш.
Но как на думите ти да повярвам!?
Истина ли са или лъжа?

Късно е за прошки и молби.
Късно е да почнем отначало.
Късно е... разбери. Не искам да ме боли.
Едно "Обичам те" не стига,
за да може всичко да се промени.

 denisima - 20.11.2013 г.


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??