Nov 30, 2011, 3:47 AM

Едно време 

  Poetry » Love
488 0 1

'''Един път изпиташ ли Рая,той завинаги остава в теб''

Всеки път щом затвори очи, миналото се завръща и боли.

Всеки път спомени още толкова живи, тя чува сърцето й да крещи..:



Музиката около нас, сякаш природата пее,

музиката е нежна, ръцете вплитат се в свещен звън.

Топлината неустоима е, избледнява всичко навън..

Любовта необяснима е, пречистваща, магическа,

тя е всичко, от което се нуждая, към нея аз зова.

Прегръдките ти са покоят, а очите ти света..

© Александра Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??