Mar 7, 2008, 10:39 PM

* * * 

  Poetry » Love
581 0 0
Блестеше розов гланц по листа.
Колко е глупава тази самота!
Вместо заради него да плаче и тъгува,
тя решила със снимката му да флиртува!

© Цвети Векова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??