Ти си моята слънчева поезия,
отронила се с капка от дъжда.
Моята утринна надежда,
поела по пътя на любовта.
Ти си любимата ми песен -
завладяла сърцето и ума.
С устни леко избродирай
"Обичам те!" - в моята душа
да бъда роза сред прахта.
Кафето топло сподели го сутринта,
с прегръдка топла прогони нощната тъма,
само двамата да бъдем във вечността!
© Еленка Гишина All rights reserved.