В живота се гледа така -
с недоверие и завист...
каква срамота!
С егоисти е пълен животът,
с бездарници пълен светът
и всеки себе си гледа,
като сам на тази планета!
Какво е това зло у човека,
защо той прави така?
Любовта му в яма ли падна,
че в омраза е неговата душа?
Живот ли е това,
всеки ден да е борба?!?
Няма милост към рода,
да живее индивидуализмът!
© Маги Петкова All rights reserved.