Dec 2, 2010, 11:45 PM

Ехо на страха 

  Poetry » Love
472 0 0


Гласът на сърцето ми замира,
с усмивка говорело до вчера.
Под ръцете ми твоят ритъм спира,
за мен единствено задъхан и верен.

А кънти в тебе ехото на страха,
до скоро бил единствено пълнеж.
Събудено, разпиляно от прахта,
превърнало листите на календара в палеж.

Разлистени с пламенна жарава,
оцелели единствено в съня.
Сега попиват те в забрава...
Остави ги! Не им давай живина!

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??