цветен е денят с този
пикник
вкус на гора - уютно
гостоприемно място
с планинска вода -
бълбука от докосване
бистра и
деспотична
животът днес управлява -
виж облото камъче
цветно е
като деня
като зелена маслина в салата -
патология... защо се забави
лято
вярата в теб - красива
е - илюзия за любов -
ще се отдам
... на милостта ти
© Дима All rights reserved.
в един прекрасен стих..
Дима, най-сърдечно..