Jul 3, 2014, 2:39 PM

Екран от спомени 

  Poetry » Other
987 0 6

Екран от спомени,
филм без истини.
Измислен сценарий,
хей така, само по принцип.
Живот човешки
и мъничко сълзи,
с радост притихнала,
в сърдечните гърди.

Сън за бъдеще.
Размазана картина.
Идеи и мисли... безсмислици,
чертаят пътя напред,
като че ли наистина.
Реалност е всичкото.
Или поне ще бъде.
А за черното на тъмното (и за поуката),
ще споделя в следващия стих.


20.12.2012 година
Галина Петрова Данкова

 

© Галина Данкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??