Взрив и огън
вулканична страст,
искри***
Вътре в теб
изгарям
стопявам се
изчезвам...
Феерия
от образи
удавник съм
заливат ме
вълни
и бездиханен
събирам капките
на миналата нежност...
Червено небе
черни огньове
горящ лед
студена пустиня
Няма те
сам съм
отново!
© Росен Иванов All rights reserved.