Jul 22, 2009, 11:54 AM

Екстази (да платиш цената Маргарита) 

  Poetry » Other
1647 0 21

 

 

 

Завърти кранчето докрай.
Изтекоха всички лъчи на изгрева.
Сънувам, че обличам червената рокля
с тънки презрамки.
Косата ми ухае на ванилия.
Мистър Той носи в задния си джоб
покана за ада. В розов плик.
Делфини. Вълни.
Райето на вратовръзката е много ретро.
Музиката – чилаут.
Настроението на коктейлите
тъмно. Екстазно.
Кап... кап...
Розово. 
Червено. 
Оранжево. 
Жълто.
Давай поканата, че слънцето изгря.
Дяволът как е минал през фейс контрол.
С мен. В мен. 
Затова ми убиват... ме убиват обувките.
Цената се плаща на входа.
Да те убият, ако не танцуваш.
Носиш ли си резервното настроение.
Или поне тъмни очила. 
В случай, че те видят белите създания.
Пий... на екс.... Екс...
Но завърти проклетото кранче.
С изгрева ми изтече душата.
Мистър, как ви беше името? Нещо с Д...
Изгрев в полунощ.
Балът почва Маргарита.
Намери ли си майстора?

 

 

 

 

© Ол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??