Mar 23, 2005, 10:52 AM

ела 

  Poetry
1145 0 1
Нима има нещо по-красиво от залеза на морския бряг,
нима ще се почувствам аз щастлива, ако без теб го посрещна пак.
Без теб всичко е различно и тъга има в очите.
Аз още те обичам, ела и върни ми мечтите.
Нека прегърнати на брега залеза да гледаме пак.
Искам пак да ме целунеш тук на морския бряг .

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??