Jul 18, 2008, 7:34 AM

Ела да гониш вятъра със мен 

  Poetry » Love
933 0 15
 

Със теб светът ми отново се роди

в една усмивка някъде забравена.

Любовен лъч в сърцето си ми ти,

от обичта ти радостта ми е създадена.

 

 

 

Със утрото мечтая всеки ден,

а споменът във вчера се превърна.

Ела да гониш вятъра със мен.

(Сърцето нова страница отгърна).

 

 

 

Гори във мен със песен на цигулка,

обичай всеки навик и недъг.

В едно със полъха от вятърната люлка

Любовта и мен върти във кръг.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??