Ела да те помилвам, сине
Ела да те помилвам, сине,
нищо че вече си голям.
Сърце майчино не трае
обичта голяма да ти дам.
Ела и усмихни се, сине,
добра дума ми кажи.
Не искам нищо
погледни ме - разбери.
Какъв човек ти, сине, стана -
силен и голям!
Ела да ти се понарадвам,
съвет последен да ти дам!
© Мария All rights reserved.