Jan 13, 2010, 8:16 PM

Еманципация 

  Poetry » Love
511 0 0

Всички знаят, че мъжете са активни,
те скачат връз жените и нападат...
А милите женички са пасивни,
лежат отдолу, пъшкат и си страдат...

Но май светът изчанчи се, друг стана,
лежа отдолу, имам нападение,
една жена ме яхва, оседлава,
и ме пришпорва в свойто вдъхновение...

Харесва ми на мен еманципация,
да е активен, който е възбуден,
за двата пола има демокрация
- да схруска другия, да го подлуди...

Как хубаво е тъй да те обичат,
да милват много нежно твойто тяло,
и във любов във тебе да се вричат,
да те целуват страстно, да те галят...

Невероятно е в туй гадно време
любов да имаш и да я обичаш,
и да забравяш своите проблеми,
и нея да омайваш, да привличаш...

И двамата сърцата да си давате,
да се желаете, да се привличате,
и грешките си с радост да прощавате,
защото знаете, че се ОБИЧАТЕ...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??