Nov 20, 2011, 4:38 PM

Енигма 

  Poetry » Love
618 0 6

Оставам скрита зад една стена -

тази, дето си изваял във очите.

Моят свят пред тебе е разстлан,

спомените ни пред нас се стичат.

 

Мойта лудост само ти видя.

Облечена във твоето очакване,

пътят си докрай ще извървя.

Тайно вечер си мечтая някога…

 

да видя в теб онази обич

с гравирани две малки имена…

и онзи поглед… тайно молещ,

изпил от мен до капчица дъжда.

 

До твоя бряг пусни ме да достигна.

Да бъда бурята във твоето небе.

Онази да съм - вечната енигма,

а не сълза в очите на дете.

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??