Jun 25, 2008, 12:08 PM

Епилог 

  Poetry » Phylosophy
1524 0 22

 

 

Сгънах нощта
в плик от разхвърляни мисли.
Безцветният бриз
постави клеймото си с писък.
Димът от цигара
безгрижно адреса написа:

 

"Чупливо (душа)

 

... до поискване."

 

 

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??