Sep 10, 2024, 9:40 AM

Епилог 

  Poetry » Other
75 1 0

“Епилог е последната част в сюжета на литературно произведение, която от известна дистанция на времето разкрива съдбите на героите след развръзката в творбата.”

 

 

Аз съм епос, който се чете за един човешки живот.

Ти предпочиташ да четеш брошури.

Не намирам драма в този епилог,

нито причини за душевни бури.

 

Всекиму нужното и пито - платено.

Да си стиснем ръцете накрая.

А сега за “довиждане” ни е време.

Оттам нататък не зная.

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??