Aug 13, 2008, 10:39 AM

Епизод от реалния живот 

  Poetry
824 0 17


Моля, не поставяйте оценки!



Намериха го в контейнер.
Голо. Уплашено.
Прегърнало опърпано мече.
Някой го беше забравил.
Нарочно.
Това същество бе нечие дете.
Измежду всички боклуци.
Захвърлено.
Като парцал в прахта.
То се чувстваше –
изгубено.
Без дом и майчина ръка.
Не знам.
Не искам да мисля.
Защо някой би сторил това?
Но, Господи!
Защо се случва?
Боже, колко мъка има по света!

19.07.2008г.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??