Jan 26, 2013, 4:38 PM

Епопея за Доган Чорбаджи 

  Poetry » Humour
732 0 0

Могъщият човек Ахмед,
великият и благороден мъж,
Доган, по-бърз от мечка, тичаща към мед,
изби пищова на злодея изведнъж.

 

Страхливецът се провали,

от пепелта надигна се Доган,

същински феникс, пламък във очите му гори,

показа 'що да бъде той избран.

 

Противниците чака страж

и мъки зарад' хиляди крака,

героите са наший благороден екипаж

в ракетата към турската звезда.

© Людмил Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??