May 19, 2022, 1:40 PM

Еротиката 

  Poetry » Love, Erotic, Phylosophy, Free verse
844 0 3

Еротиката е изкуство за секса,
За пламенната любов и за флирта и мечтите,
Еротика в живота, еротика в пиесата,
Тя е думата сила в телата и сърцата.

Тя украсява семейните бракове,
Тя учи чувствата на влюбените и не,
Тя ни носи в ежедневието на боята
И всеки не е само съблечен с тялото си.

Еротиката помага на мъжа,
Еротиката е радост за женската душа.
Тя дава борба на цялата ежедневна рутина
И си спомняме колко сме добри.

Благодаря на Създателя за самия секс и способност
Да уловим цялата красота на нашите тела.
В еротиката потъват и инертността, и злобата.
Да й служа за слава е моята вечна съдба!

© Аленка Коноваленко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поредната глупост на развален български. Роксалана, ако някой напише стихотворение на развален руски или украински (по фамилията ви съдя, че сте украинка) какво ще си помислите за него?
    Научете езика, пък после пишете ако щете и за живота на дивите гъби. Единицата е от мене.
  • Възпитаният човек слага ръка на устата си.
  • Алилуя!
Random works
: ??:??