Nov 29, 2020, 10:51 PM

Есен 13 

  Poetry » Phylosophy
311 0 1

Плаче тъжната есен,

вятър обрулва листата.

В тъжни мисли съм унесен,

сълза се спуска към земята.

 

Спи тъжната гора,

птички вече не пеят.

Залез има вместо зора,

вместо лъчи мен да огреят.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжна е есента. Листата капят и дърветата остават с голи клони.Вечната смяна на сезоните!
Random works
: ??:??