Sep 9, 2020, 3:12 PM

Есен 

  Poetry » Free verse
724 1 0

Днес е топло време. 

С дъх на шоколад. 

И малко лед.

Беше студено ,но вече е време за тих ветрец.

Цветна гама.

Дърветата окапват.

И всеки ден слънцето е на небето.

Огрява и ни дава живот.

Живот есенен .

Живот песенен.

Живот истински. 

Време е да се подготвим за новия сезон. 

Хубавото тепърва предстои.

 

© Elena Bojinova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??