Днес е топло време.
С дъх на шоколад.
И малко лед.
Беше студено ,но вече е време за тих ветрец.
Цветна гама.
Дърветата окапват.
И всеки ден слънцето е на небето.
Огрява и ни дава живот.
Живот есенен .
Живот песенен.
Живот истински.
Време е да се подготвим за новия сезон.
Хубавото тепърва предстои.
© Elena Bojinova Всички права запазени