Nov 1, 2016, 8:29 AM

Есен 9 

  Poetry » Phylosophy
246 0 0

Силна и тревожна тъга

обзема ме сега -

за какво изобщо живеем,

като в печални мисли тлеем?

И съмнението в мен расте -

преди бях дете,

а днес, в мъката да бъда зрял,

видях увяхнало от есента цвете

и що ме чака, уви, съм разбрал.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??