Sep 9, 2008, 7:59 AM

Есен 

  Poetry
727 0 16
                  Есен

Листа във шарена стихия
се вихрят в кръг, във хор,
листа във шарена носия
посипват селския стобор!...

И шушнат - като че чергило
се стеле писано и леко
и всичко - като със червило -
е весело - та чак до клека!...

И само борчето остана
със своята една премяна,
то чакаше да е с носия
и сълзите си искаше да скрие!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??