Oct 24, 2015, 1:21 PM

Есени 

  Poetry » Love
524 0 0

Не мога да моля небето отново за тебе,
невдишани чувства в две празни очи
се молят за въздух на слънцето ледено
и с болна усмивка се гушкат в лъжи...


Във есенен транс не догарят желания,
светулки мъждукат в пейзажа загадъчно
и тихо просъскват безцветни стенания
на лято горещо със край недостатъчен...

 

И в тази накриво усмихната приказка
жадуваш да светиш, а без небе не е лесно...
Угасваш без дири в деряща безсмислица
и цяла безцелно превръщаш се в èсени.

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??