Nov 14, 2014, 9:46 PM  

Есенна надежда 

  Poetry » Other
499 0 5

Ще бъде ли отново тази есен

обилна на узрели плодове

и с ветрове, изплитащи десени

от несравнимо топли цветове?

Ще имам ли отново синевата,

огледана дълбоко в моя ден?

Ще ми ухаят ли ръцете на приятел,

положил в тях мига си уморен?

Ще дойде ли и есенна надежда

в желанията, в тихия рефрен?

 

Ще мога ли отново да посрещна

това, което Бог пося у мен?!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??