Nov 7, 2011, 8:20 AM

Есенни листа 

  Poetry
426 0 0

Всяка вечер, всеки ден непрекъснато шептят

и по улиците скитат, обръщат се и шумолят.

 

Леденият вятър носи  ги навред

и не спира, не поглежда, вее все напред.

 

Жално, жално те шумят усещат недоволството на хората,

но не могат да се спрат - сбогуват се с природата.

© Мартина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??