Sep 25, 2014, 5:25 PM

Есенни размисли 

  Poetry
570 0 2

ЕСЕННИ  РАЗМИСЛИ

 

Тревите вред са зажълтели,

витай някаква умора

и младост още не видели

вървят забързани хора.

 

Приседнали на пейка в парка

кат от пъстра броеница

изнизват спомени бяз мярка

младежи в трета... Дечица

 

играят весело и шумно,

блазе им - те са в Пролетта,

а старците поглеждат умно,

за тях дошла е  Есента.

 

След нея Зима те очакват -

не носи нищо тя добро.

Сега на Слънцето се радват,

тъй ласкаво и топло то.

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??