Jan 31, 2006, 7:51 PM

Есенни стихчета 

  Poetry
2080 0 2





   Есенни  стихчета


***
Есенни, самотни чайчета,
мисли различни.
Восъчно яйце...


***
Слагам чайче
рано сутринта-
нападателна комарка...


***
Лястовиците отлетяха на юг,
започнаха есенните дъждове,
спокойни вечери с капчуци...


***
Есен е.
Брей, че падат тез листа.
Селянин брули със тояга...


***
Случайности безброй, всред борови гори,
боровинки, чайче, млечице,
картофки, огън и коне…


***
Грозде натежало в есенна омара.
Косове нападат, бързичко те лапат,
лапаме и ние барабар с пчелите…


***
В студената пролетна вечер,
замлъкнаха косовете.
Лаят кучетата...


***
Под нежните езерни вълни
плуват сомове снажни...
Сумракът приижда със залеза...



 

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.

  • Поздравче!
  • Поздравления... Успя да предизвикаш усмивка...много ми харесаха всичките..."боривинки,чайче,млечице"=>сладко..много сладко
Random works
: ??:??