Nov 25, 2017, 8:49 PM

Есенни съмнения 

  Poetry » Love
529 0 3

 

 

Пристигна есента студена
и безпокойни  тайна ни откри.
Заключи всичките врати
и те пробуди променена...
 
На този изоставен път
самотен скитник съм сега
и чака горестната ми съдба
присъда от  строгия ти съд.
 
Далеч от градините на Рая
защо не разбих  една врата,
да  приютя бездомната мечта
и като птица да летя в безкрая.
 
 

                                22.09.16 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??