Nov 3, 2010, 1:24 PM

Есента с Теб 

  Poetry » Love
591 0 2

Есента с Теб

 

Сън ли бе, или една мечта,

мечта ли бе, или просто сън?

Всичко е толкова хубаво, прекрасно.

Всичко е толкова нежно и мило!

 

Двамата вървим по златен килим

от златни есенни листа.

Двамата съдбата си делим

с нашата любов, с обичта!

 

Слънцето ти се усмихна.

Започна да гали усмивката ти.

Обичах те тогава, обичам те сега,

защото ти си моята сбъдната мечта!

 

Двамата сме заедно в парка.

Ходим по златните алеи

с красивите листа.

Отново сме облени от красота

 

Лежим в меката трева

сгушени, прегърнати, щастливи.

„Слънцето” грее в моите очи.

Огрява пътя на нашите съдби!

 

Двете ни сърца нежно туптят.

Двете ни тела нежно се допират.

Нашите ръце взаимно се галят.

Погледите ни взаимно се палят!

 

Деян Иванов

02.11.2010

За Йоана Р. Николова

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??