Nov 16, 2009, 12:07 AM

Ескиз 

  Poetry » Landscape
618 0 7

Рухва небето в изтръпнали клони –

вятър разумните мисли изрони.

Пътят се губи в посърнала шума:

стъпките шепнат изсъхнали думи.

Празни контури витаят в мъглата, 

давят последния цветен остатък.

Капки студени заплитат си мрежи.

 

... а под земята спи зрънце надежда.

 

© Йорданка Гецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??