Nov 6, 2007, 2:51 PM

Ето как 

  Poetry
682 0 20
Ето как те забравих. Но не питай защо
днес се смеят очите ми в щастливо гнездо!
              
Спомен жив си за мене, но недей си мисли,
че отделям си време за теб да роня сълзи!
                  
Аз отдавна изплаках мойте сини очи,
че дори съм забравила колко много боли!
               
И от сутрин до вечер с приятели верни
аз изплаквах душата си от лъжите безверни!
                    
Ето как те забравих. А човекът до мен
здраво рамо подава всеки ден. Всеки ден...!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??