Apr 2, 2007, 9:19 PM

етюд 

  Poetry
588 0 6
мрак
хлад
тишина

в далечината
светлинка
бързо приближава
тъмнината избледнява
изсветлява
жълто зелено червено
прелива
шум говор смях
музика звучи
топлина
се разлива
радост

светлината отминава
червено виолетово синьо
притъмнява
говор смях
отшумява
акорд
отзвучава

тишина
хлад
мрак

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??