May 14, 2018, 4:45 PM

¿¿¿¿€???? - -!!! 

  Poetry
302 0 1

подпухнали очи, сива коса
рядка провинциална брада
цветни чорапи, корем
рядък човешки екзем

 

екземпляр с моден вкус
с парфюм "намръщен мус"
опитващ се да твори
и ласки да реди

 

на възраст вече человек
традиционалист в технологичен век
рядко срещан хуманоид
мислещ, че е с приличен вид

 

леко глух  недочува
щастие пред очите му плува
ама нали не вижда горкия
животът му пълна простотия

 

перде с татуировки по ръцете
с мозък като на малко дете
романтична натура
като хамалин на култура

 

с комплименти може да те оплете
но му е трудно да свърже две и две
иначе е инджинер
лек тротоарен мародер

 

прави се на щяло и нещяло
мрази всичко от начало
гледа с надсмешка на нещата
ама постоянно си оплита краката

 

с две думи пълна нула
едноклетъчна молекула
имаща се за сиво вещество
иначе гладка гънка на някое То

 

шут но не шоумен
смешен народен проблем
ей това съм аз
психически неуравновесен глас 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??