Aug 17, 2024, 6:37 AM

Еволюция 

  Poetry
47 0 0

       Е В О Л Ю Ц И Я

 

Всички говорят от телевизора,

че не можело само с един източник,

да се бори Енергийната Криза,

което за мен е необоснована мистика.

 

Възможно е и е желателно,

зависи от капацитета на интелекта,

а не от това колко сме влиятелни

и не желаем,да посипем главата си с пепел.

 

Самите обстоятелства накрая ще принудят

"умниците"окупирали местата във парламента,

да се обърнат към народа,да се събудят,

ако не искат,да бъдат брутално пометени.

 

16.0 в 8.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??