Jun 19, 2018, 8:43 PM

ЕврОпа 

  Poetry » Humour, Other
516 3 7

Западна Европа - Éвро. Хопа-тропа!

Източна Европа - Здрава сóпа. Опа!

Северна Европа - Студ и русо. Опа!

Южна Европа - Тарантéла. Опа!

Заедно в Европа - Дреме му на шопа!

                 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??