Dec 20, 2016, 8:57 PM  

... 

  Poetry » Love
269 1 1

Не бършете сълзи,
по пътя си потекли.
Не повтаряйте-знаех си,
когато паднете вървейки.

 

Каквото е писано,
това ще се случи.
Това са божи закони
човек, които учи.

 

Коледата е за семейни,
подаръците-за послушни.
Не бършете сълзи,
не повтаряйте знаех си.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??