Oct 29, 2014, 7:36 AM

... 

  Poetry » Phylosophy
489 0 5

Мисълта на момента е мистика,
жива, топла, крещяща, сама.
Тя е болката, стряскаща истина,
без която съм мъртва вода.

И душата ми, с кал изрисувана,
е само сянка с красива снага.
Там потъва на думите смисъла
и сълзите строят планина.

И натрупват се хиляди пластове,
и живеят със себе си в мир.
А аз пиша на новите листове
всеки ден, всеки ден до безспир...

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??