Jun 13, 2018, 8:37 AM

:::$::: 

  Poetry
189 0 0

часовникът неуморно тиктака
времето неспирно върви
влакът и той трака трака
и отнася нашите души

 

осъзнаваме че е вече късно
но какво да направим сега
минутата е вече къса
да спрем нашата съдба

 

остаряваме безпределно
побеляват нашите коси
дошло е време пределно
но няма да се предадем без борби

 

ще създаваме магии
ще пишем чудеса
в колелата пръчка ще забием 
и ще учим нови неща

 

ще станем космонавти
ДНК ще претворим
със приятелите стари
младостта ще си спомним

 

и щастливо ще живеем
на пук на неволята и без тъга  
ще пием и ще пеем
и ще любим точно ей така 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??