May 2, 2016, 11:17 PM  

F63.9 

  Poetry » Other
324 1 0

Единствената реалност е Любовта
и не можеш сух да излезеш от нея.
Попарва те днес с гореща вода,
а утре те облива със студена.


Разстройство на навици 
и неуточнени влечения.
Срив на мотивации
от подмолни течения.

 

Дочуеш ли пак звънкият ѝ меден глас,
на външен вид- тя не се променя.
В лявата си ръка пак ще държи хляб,
а в дясната парещ сноп коприва.

 

И няма как да съблечеш тялото си,
душата без да страда.
Amor non est medicabilis herrbis
..любовта е Сатаната.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??