Mar 24, 2019, 8:38 PM

********/ 

  Poetry
315 0 0

Приятели, Теория за големия взрив
Новите съседи
лукче, пържени фъстъци, вода
локомотивът неуморно свири

животът си отива ей така

 

новини, близалки, залъгалки
ефектът на пеперуда без крила
смехът отнася ни на по две бири
младостта рисува шантави неща

 

фейсбук, туитър, социални мрежи
изоставени реални същества
разминаване с големите надежди 
усмивки със застинали лица

 

тиктака сърцето безлюбовно
самотно в изсъхналата ръж
уж гальовно се гледаме безусловно
а всъщност душата е черен дъжд

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??